krasiva

Rade

krasiva | 09 Novembar, 2015 18:46

   Život pobede i poraza. Na margini i u dnu društvene lestvice po vrednovanju svog zanimanja, a u našoj firmi, najnačitaniji čovek, jedinstvena pojava odvojena od ostatka indoktrinisane oportunističke većine, ispunjena verom i pravdom. Poznavaoc istorije, duša koju vode oplemenjeni stavovi, duhovno poimanje sveta, urezani principi, ljubav prema ljudima. Borac bez libre istine i  kompromisa.
   Pričam priču o "običnom" čoveku, vodoinstalateru, koji u svojoj glavi, pameti i srcu ima mnogo više od svih kancelarijskih i ambulantnih "pacova" naše zdravstvene ustanove, o biću čiju moralnu i čovečansku vrednost nisu mogle da pokradu lešinarske legije rukovodilaca koje je iscrpno kritikovao, niti da utišaju "maleni glas iz potpalublja broda, koji je i te kako pištao u ušima kapetana i gospode" kao prosvetljenje nade; u pogledu ka tom čoveku, našao sam ono za šta sumnjam da ću osetiti u, meni bliskim, deliocima radnog prostora i zajednice.
   Boga je postavio na prvo mesto, plašeći ga se, Njega i sramote.  BIO je pošten.   

Komentari

Re: Rade

misha | 02/12/2015, 17:08

:)) Srećom još uvek ima takvih ljudi. Kod mene na poslu je to Viki- "ja sam samo čistaČica", kako za sebe kaže. A veći je Čovek od mnogih nekih tamo dr mr... Pozdrav.

Rade

krasiva | 02/12/2015, 19:03

Moja ideja je bila, da ovom čoveku firma da uniformu (odelo), i da ga povede na brojne službene puteve u inostranstvo. Čovek je bio pokretna enciklopedija.

Kelly Mcgillis Leather Jacket Top Gun

Kelly Mcgillis Leather Jacket Top Gun | 09/05/2022, 10:08

Thanks for sharing such an great article with us. I love reading article which are useful for me. I guess your article is one of them. Thank you

James

Movies Jacket | 12/05/2022, 12:53

Thanks for the nice blog. It was very useful for me. I'm happy I found this blog.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb