krasiva

Тишина прича

krasiva | 04 Januar, 2021 16:37

    Написано те зароби у оном исказаном, и као да ће било шта промењено, другачије, мисао или казивање, разочарањем полити само тебе. Остатак си ти, други су посматрачи, у свет случајно залутали, неописиво завладали, истину поклонили крсту и машти да је проносе.
    Кад се залепљен и везан одвојиш од мисли и заблуда да ће све што те заводи бити идеално, своје време поклањаш правим стварима. Не и вредностима. Јер вредност се налази испод оне црте која се одлучно повлачи. Тражиш начин да трајеш.. та два мала ока, бистра к'о најсветија гора, узму ти срце у закуп. Све се над тобом изводи, и лет и одсјај, а твоја крила се више не шире, од испуњености и душе која је одавно ослобођена. Ако изговорим љубав уместо живота, док га описујем, отварам врата страха, пут незнан, спознајући човека у себи, тешко признајући лутање и смисао. Они су га дали, они су подвукли црту, а ја истину намењујем сваком бићу које је жели.. Оно трајање, да потврђујеш себе, упорно, друге исто истим, бескрајно те води.

Komentari

Re: Тишина прича

lastavica | 05/01/2021, 07:19

Krasiva, sve lepše pišeš!

Black Parade Jacket

Black Parade Jacket | 11/01/2021, 14:04

Thanks for giving this excellent information, you have a very good post. Such a lovely posting.

Scarface Leather Jacket

Scarface Leather Jacket | 15/01/2021, 14:56

Thanks for sharing such an great article with us. I love reading article which are useful for me. I guess your article is one of them. Thank you

Proofreading

Impape | 24/06/2021, 14:14

Span requirements will be supplied with respect to . Until of course the lecturer lets you know why constraints are stringent, it's generally okay to function as 10% or beneath that word limitation (therefore, by way of instance, that a 2000 word mission ought to really be in between 1800 and 2200 phrases ).
http://tokyo-med-mcm.jp/what-is-a-cover-letter-for-a-nursing-resume/
http://www.aichongqing.com/2021/04/20/building-relationships-with-article-writing-service/
http://www.bpsinghandsons.com/the-consequences-of-failing-to-help-with-report-writing-when-launching-your-business/

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb